Със сигурност Кание Уест не е много доволен от случващото се и

...
Със сигурност Кание Уест не е много доволен от случващото се и
Коментари Харесай

Кание Уест увеси нос, вече не е милиардер

Със сигурност Кание Уест не е доста удовлетворен от протичащото се и фактът, че към този момент няколко огромни компании прекратиха връзките си с него.

Ясно е, че това нанася удар върху реномето на рапъра и може би даже неговото самочувствие, само че се отразява и на музиката му. Според сп. Варайъти след антисемитските му изявления стриймванията на песните на Уест бележат спад с 23%.

Радиата в Съединени американски щати също са понижили стартирането на частите му. По-осезаем обаче е резултатът върху банковата му сметка.

Преди няколко дни Адидас взеха решение да прекратят контракта си с рапъра, който заяви преди това в подкаста Drink Champs, че може да приказва каквото си изиска, и те не могат да се откажат от него.



Според Форбс, от раздялата си с Адидас рапъра е изгубил 1.5 милиард $ и в действителност към този момент не е милиардер. И по този начин положението му пада на 400 милиона $.

Тези милиони Кание Уест дължи на вложения в недвижими парцели, пари в брой, музикалния си азбучник, както и от обстоятелството, че има 5% от Skims - компанията за долни дрехи на някогашната си жена Ким Кардашиян.

От 2020 година, когато за първи път попадна в листата на милиардерите на Форбс със положение от 1 милиард $, Уест е писал на списанието, че не могат да смятат и в действителност има най-малко 3 милиарда $. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР